Huisdierportretten – In Opdracht

Ik portretteer ook huisdieren! Ik word regelmatig benaderd voor leuke opdrachten. Het portretteren van geliefde huisdieren is de grootste eer. Zo portretteerde ik al honden, poezen en zelfs een paard. Mocht je geïnspireerd raken, neem dan ajb contact met me op. Ik ga graag voor je aan de slag. Ik maak het diertje zonder verplichting. Alleen als je blij bent met het resultaat en je diertje herkent hoef je hem/haar uiteraard te adopteren.

Mocht je geen huisdier hebben maar wel behoefte hebben aan de gezelligheid die de beestjes bieden kun je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen bij de dieren uit mijn eigen wereld.

Richtprijs:  Euro 225,- 

 

Recensies:

Ben met tranen geroerd toen ik het pakket opende. Zo lief, zo Baloe. Heel, heel erg dank.

Maart 2023, Ingeborg

Dit is echt weer onze Gijs die nu thuis is. Hetzelfde gevoel als toen bij Isis. Kippenvel en een traantje van geluk, Dank je wel.

Januari 2023, Monic

We hebben haar ontvangen hoor! Super mooi is ze. Zazou vond het maar raar, een tweelingzus, die moest er niet veel van hebben maar de rest van de familie was aangenaam verrast!

Maartje, september 2021

Chassy is gearriveerd! Wat is ze mooi!!! Echt héél blij mee!!! Nogmaals hartelijk bedankt!!! Ze werd bijna 16 jaar dus een gezegende leeftijd! Maar als tip voor iedereen… het is echt fijner om het portret te laten maken als het dier er nog is! Later heb je er zó veel troost en plezier van!  

Cécile, mei 2021