Babette

Sinds 2017 creëer ik unieke handgemaakte papiermache dieren en portretten van mensen. Mijn papiermache dieren sieren inmiddels al vele kinder- en woonkamers over de hele wereld.

Als kind was ik altijd al aan het fröbelen. Toch koos ik ervoor om Economie te gaan studeren, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad omdat het me veel heeft gegeven.

Desalniettemin was het eind 2015 de hoogste tijd mijn kinderhart te volgen en mijn“creatieve ik” de ruimte te geven. Na diverse cursussen en workshops te hebben gevolgd heb ik mijn hart verloren aan papiermache. Ik ontdekte de vele mogelijkheden van papiermache en ben me  hierin gaan specialiseren. Het is niet bij papiermache gebleven. Tegenwoordig ontwerp en maak ik ook prachtige creaties van textiel, eierdozen en andere recycle vondsten. Inmiddels durf ik dan ook met trots te zeggen dat ik goed op weg ben om van mijn hobby mijn werk te maken al is dit nog maar het begin!

Mijn werk volgt de cadans van het jaar; de seizoenen, de feestdagen. Ik grijp iedere gelegenheid aan om iets bijzonders te creëeren en kom dan ook tijd tekort om al mijn ideeën vorm te geven. Niet alle uitwerkingen zijn “het delen waard” maar op deze plek vind je de papiermache dieren en andere creaties waar ik trots op ben, die ik graag met je deel, die ik met liefde verkoop en die jou wellicht inspireren!

Oh ja, ik neem ook opdrachten aan.