Babette

Sinds 2017 creëert Babette unieke handgemaakte papiermache dieren en portretten van mensen. Haar papiermache dieren sieren inmiddels al vele kinder- en woonkamers over de hele wereld.

Als kind was ze altijd al aan het fröbelen. Toch koos ze ervoor om Economie te gaan studeren, een keuze waar ze nooit spijt van heeft gehad omdat het haar veel heeft gegeven.

Desalniettemin was het eind 2015 de hoogste tijd haar kinderhart te volgen en haar “creatieve ik” de ruimte te geven. Na diverse cursussen en workshops te hebben gevolgd heeft ze haar hart verloren aan papiermache. Ze ontdekte de vele mogelijkheden van papiermache en is zich hierin gaan specialiseren. Veelzijdig als ze is, is het niet bij papiermache gebleven. Tegenwoordig ontwerpt en maakt ze ook prachtige creaties van textiel, eierdozen en andere recycle vondsten. Inmiddels durft ze dan ook met trots te zeggen dat ze goed op weg is om van haar hobby haar werk te maken al is dit nog maar het begin!

Haar werk volgt de cadans van het jaar; de seizoenen, de feestdagen. Ze grijpt iedere gelegenheid aan om iets bijzonders te creëeren en komt dan ook tijd tekort om al haar ideeën vorm te geven. Niet alle uitwerkingen zijn “het delen waard” maar op deze plek vind je de papiermache dieren en andere creaties waar ze trots op is, die ze graag met je deelt, die ze met liefde  verkoopt en die jou wellicht inspireren!

Oh ja, ze neemt ook opdrachten aan.