Workshops

Creatieve workshops! Babette zou Babette niet zijn als ze haar portfolio niet regelmatig zou uitbreiden met nieuwe producten. Naast haar papiermache dieren, portretten, stempels, bloembolletjes en inpakpapier geeft ze nu ook creatieve Workshops. Houd vooral haar website en instagram in de gaten want het belooft een divers aanbod te worden.

NB: Staat de workshop die je zoekt er niet tussen? Babette luistert graag en bespreekt samen met jou de mogelijkheden.

Interesse? neem dan contact met haar op.

Recensies

Ik heb 9 december jl. de face to face workshop Kerstduifje maken bij Babette gevolgd. Het was een ontzettend leuke en leerzame avond, fijn om in het geweldige atelier van Babette te mogen knippen en plakken!! Babette geeft heel duidelijk uitleg en hulp, de duifjes van Cis, Dana en mijzelf zijn daardoor echt prachtig geworden. De volgende workshop ben ik weer van de partij!! 

-December 2020, Monique-

Leuke online workshop waarbij je creativiteit wordt geprikkeld en er na afloop de mogelijkheid was tot laagdrempelig contact voor hulp op afstand. Blij met mijn eindresultaat!

-November 2020, Erika-

Samen met een vriendin heb ik de online workshop “het hertje” gevolgd. Een unieke en voor ons nieuwe manier om een beeldende workshop te volgen. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven een workshop bij Babette te volgen, wat we qua reistijd anders mogelijk minder snel gedaan zouden hebben. Babette geeft met enthousiasme uitleg. Het gaat snel, een uur is zo voorbij. Je hebt daarna toegang tot de video en Babette wil met liefde via video bellen je helpen en extra uitleg geven. Wij vinden het een aanrader!

-November 2020 Sanne-