Workshops en templates

Creatieve workshops! Naast mijn papiermache dieren, portretten, stempels, bloembolletjes en inpakpapier geef ik ook online en privé Workshops in mijn atelier in Amsterdam voor maximaal 4 personen. Diertje(s) en data in overleg!

NB: Staat de workshop die je zoekt er niet tussen? Ik luister graag en bespreek samen met jou de mogelijkheden.

Interesse? neem dan contact met me op.

Recensies

“privé workshop” Babette is een getalenteerde en professionele papier mache kunstenaar, ze maakt de mooiste dierenkoppen! Wat een feest! De werken zijn erg stylish en staan geweldig. De cursus is hartstikke leuk om te doen, als je deze in haar atelier mag doen is het helemaal top (vlakbij de 9 straatjes). Bedankt Babette en hopelijk snel tot ziens!

-April 2021, Joan-

“privé workshop” In het maandblad Ariade at Home las ik een artikel over Babette en haar dieren van papier-maché. Wat een creativiteit! Ik werd helemaal vrolijk en blij van haar creaties. Daarom heb ik ook heel enthousiast direct een ezel gekocht en Babette gevraagd of ik een workshop kon plannen. Het leek mij fantastisch om zelf te leren hoe je deze dieren kan maken. Samen met mijn schoonzus en goede vriendin gingen wij met de trein naar Amsterdam. Vanuit het station is het 10 minuten lopen naar haar prachtige grachtenpand aan de Brouwersgracht. Wat heerlijk om daar te mogen lopen. Helemaal bovenin in het pand heeft Babette haar atelier. Het is een feest om daar rond te kijken. Elke keer zie je weer iets nieuws. In duidelijke stappen legde Babette uit hoe wij konden starten en verder op  moesten bouwen. Mijn vriendin en ik maakten een hertje en mijn schoonzus een wasbeer. In 2,5 uur hadden we de basis klaar. De week daarop hebben we de dieren geverfd. De resultaten zijn prachtig geworden. Het is zo ontzettend leuk om te doen, kortom, een echte aanrader!  Babette bedankt, het was een feest!

-April 2021, Wilma-

Ik heb 9 december jl. de face to face workshop Kerstduifje maken bij Babette gevolgd. Het was een ontzettend leuke en leerzame avond, fijn om in het geweldige atelier van Babette te mogen knippen en plakken!! Babette geeft heel duidelijk uitleg en hulp, de duifjes van Cis, Dana en mijzelf zijn daardoor echt prachtig geworden. De volgende workshop ben ik weer van de partij!! 

-December 2020, Monique-

Leuke online workshop waarbij je creativiteit wordt geprikkeld en er na afloop de mogelijkheid was tot laagdrempelig contact voor hulp op afstand. Blij met mijn eindresultaat!

-November 2020, Erika-

Samen met een vriendin heb ik de online workshop “het hertje” gevolgd. Een unieke en voor ons nieuwe manier om een beeldende workshop te volgen. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven een workshop bij Babette te volgen, wat we qua reistijd anders mogelijk minder snel gedaan zouden hebben. Babette geeft met enthousiasme uitleg. Het gaat snel, een uur is zo voorbij. Je hebt daarna toegang tot de video en Babette wil met liefde via video bellen je helpen en extra uitleg geven. Wij vinden het een aanrader!

-November 2020 Sanne-